Friss topikok

  • GhmLaura: @violababa: Hm, azért a fikázás túlzás, igazából nem olvastak még tőlem olyan bejegyzést, amely va... (2013.08.16. 07:44) Üdvözlet, olvasók!

Címkék

Archívum

Üdvözlet, olvasók!

2013.08.14. 21:57 | GhmLaura | 2 komment

Ma elkezdem a fitusznyúzdát. Hogy mi ez? Mindenről egy kis jó, vagy egy kis rossz, de mindenképp KÉRETLEN vélemény. Hogy elfogulatlan? Áh, azt nem mondanám. Hogy nagyképű? Nos igen, esetleg az. De semmikép gonoszan bántó. Remélem aki olvassa, olyan jól érzi majd magát, mint én írás közben. 

Kellemes olvasgatást a következő bejegyzésig!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitusznyuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr805461209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violababa 2013.08.16. 07:31:58

Kedves GhmLaura! Olvastam a fikázó kommentjét a Barbietrendnél. Volt hozzá néhány gondolatom. Ha érdekli, látogassa meg újra a blogot és olvassa el. Ha nem érdekli, akkor a lényeget ide is leírom: fikázni is csak úgy érdemes, ha van hozzá tehetsége az embernek... Önnek inkább az interjúkészítést ajánlanám. Sokkal építőbb jellegű próbálkozás. És ezzel talán másoknak is örömet tud szerezni. Vagy nem ez a cél?... Üdv.

GhmLaura 2013.08.16. 07:44:43

@violababa: Hm, azért a fikázás túlzás, igazából nem olvastak még tőlem olyan bejegyzést, amely valóban ezt a formát hozza, de ami késik, nem múlik. Mindössze szerettem volna úgy összeszedni a gondolataimat, hogy átjöjjön, mi az, ami bizonyos blogokkal kapcsolatban nem tetszik. Azért természetesen visszanézek, mert felkeltette a kíváncsiságomat, mi lehet ennyire bántó. Üdv: Laura
süti beállítások módosítása