Friss topikok

  • GhmLaura: @violababa: Hm, azért a fikázás túlzás, igazából nem olvastak még tőlem olyan bejegyzést, amely va... (2013.08.16. 07:44) Üdvözlet, olvasók!

Címkék

Archívum

Mi a fitusz?

2013.08.14. 23:52 | GhmLaura | Szólj hozzá!

Előre elnézést kell kérnem, ez undorító lesz, de vannak olyan bloggerek, akiktől feláll a szőr a hátamon. Nos, őket szerettem volna khm, "fikázni" és "megnyúzni", innen a cím, ami eredetileg "fikusznyúzda" lett volna, csak nem engedte ezt menteni a rendszer. Szóval fitusz. És nyúzda. Habár leginkább egyelőre még nem nyúzok senkit, mert találtam a blogok közt sokkal érdekesebbet, és jobban esik róluk írni, mint a minősíthetetlen hangnemű és tartalmú blogokról, amik miatt ezt eredetileg elkezdtem. Nem is értem, azok hogy tudnak fent maradni, de nem hiszem, hogy ezen kellene rágódnom. Most inkább a következő interjú alanyok válaszán izgulok, remélem, mihamarabb megérkeznek! Addig is egy kép az egyik kedvencemtől, aki az angol tudásomat is próbára teszi:Rosemary.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fitusznyuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr385461318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása