Friss topikok

  • GhmLaura: @violababa: Hm, azért a fikázás túlzás, igazából nem olvastak még tőlem olyan bejegyzést, amely va... (2013.08.16. 07:44) Üdvözlet, olvasók!

Címkék

Archívum

Ami kiverte a biztosítékot, de tényleg.

2013.08.16. 10:44 | GhmLaura | Szólj hozzá!

Nos, eljött ez a bejegyzés is, pláne, mivel az első kommentből azt szűröm le: a legelső Bloghoz írt megjegyzésem épp az ellenkező hatást váltotta ki, mint amit szántam neki. Igazából nem akartam bántani vele a szerzőt, és az ő válaszából nem gondoltam volna, hogy megsértettem, viszont így máris más megvilágításba került pár dolog.

 

Tehát szeretném felhívni mindenki figyelmét előre, ez nem egy kellemes, beszélgetős bejegyzés lesz, hanem az, ami miatt megnyitottam a blogot, és ami arra várt, hogy megérlelődjön, és kitörjön belőlem, miközben meg kellene maradni bizonyos finomság, és nyomdafesték tűrő határon belül. Ez lesz életem legnehezebb vállalkozása, de meg kell mutatnom, mi az, amit fikázni és nyúzni lehet, szerintem. 

 

 

 Le kell szögezzem, nem mostani ez a történet, de nem tudok tovább lépni, megemészteni, hiába ajánlotta a dilidokim, hogy tegyem le, "bocsássak meg", mert ezt nem tudom. Igazából azt sem, kinek kellene megbocsátani.Fontos elmondanom azt is, hogy az ominózus bejegyzések nem láthatóak már, valamint tavaly nyáron írtak utolsó bejegyzést, az pedig egy újabb megmérettetésről szólt, amelyen ezek szerint elbuktak, és végre felhagytak a mocsokszórással.

 

Tavaly komolyan ledöbbentem, mikor a TeszVesz blogger versenyén közönségdíjat kapott egy szemetesvödör. Hát igen,erre nincs jobb szó. Az a blog nem is érdemel más jelzőt, melynek szókincse nagyjából lekorlátozódik a káromkodásra, és a nyomdafestéket nem tűrő szavakra. Ilyen egy kellemesebb bejegyzés részlete: "Ha pedig nagyon unatkozunk, nyugodtan szarjunk a sínek közé, álló kocsival természetesen, hisz mindenki imádja a szél fútta szar illatát, egy esős tavaszi napon a pályaudvar közelében." 

 

 Nos, kérem ez a legszebb, legigényesebb mondat, amit ki tudtam ide tenni, anélkül, hogy leégne a képemről a bőr. Nem gondolom túl érzékenynek magam, és ez "csak egy" kis Blogger díj, amit ezen szemétgyárosok büszkén prezentálnak minden bejegyzés alján.Büszke lehet magára mind, egy ekkora rakás kutyagumi elismerést érdemel. A kampány mindenféleképp, pedig nem is politikus egyikük sem! Őszintén, bármelyik résztvevő blog milliószor jobban megérdemelte volna az elismerést, de mint említettem, ez a közönségdíj. Ez alapján tavaly tízezren szerették a fekáliát, és hasonló ízléses szavakat használó, a nagy büdös semmiről szóló mínusz nullás színvonalat képviselő BudgetPillow Blogot. A linkjét itt kiteszem, hogy tanulságként szolgáljon mindenki számárea: ÍGY NE, könyörgöm, csak így ne, mert mint ugye tudjuk, törölközőről a mosdót. És annyi több jó, és nagyszerű blog van, inkább róluk legyen szó, és róluk halljanak minél többen, mert ők szolgálják a fejlődésünket. Persze aki akar, lefelé is fejlődhet, de nem gondolom nyerő ötletnek.

 

Nos, ha már ezt így kiírtam, még egy utolsó megjegyzés: Azt hiszem, a Fitusznyúzda elveszti nevének jelentőségét, mert jobban szeretek olyan emberekkel "interjúzni", akik valami kellemeset adnak az olvasóiknak. Tehát, az elrettentő Blog elérhetősége: 

http://budgetpillow.blog.hu/

Legközelebb egy újabb érdekes bloggerrel fogok interjúzni, már ha el tudom őt érni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitusznyuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr825463246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása